İlahiler

Yeni ilahi dinle me sitemiz. İlahiler hakkında bilgi vermek ve ilahi dinletmek için kurulan sitemiz, Ramazan Ayına özel olarak çalışmalarını yoğunlaştırmış ve siz değerli kullanıcılarımız için bazı yenilikler yapmıştır. İlahi dinleme listesini bir hayli artıran sitemiz, ülkemizde bu konudaki en seçkin ilahi sağlayıcılardan biri olma yolunda hızla devam etmektedir, çalışmalarına. İlahi dinletmek için hiçbir ücret talep etmeyen sistemimiz, kullanıcılara daha kolay hizmet verebilmek için de içerik sağlayıcısından, site düzenleyicisine – admininden editörüne kadar uzman bir kadro ile çalışmaktadır.
Sitemizde yapabilecekleriniz:
Sitemizde ücretsiz olarak binlerce ilahiler dinleyebilirsiniz.
Sitemizin en çok sevilen ve dinlenen ilahi sanatçısı Sedat Uçan'ın ilahilerini http://www.ilahidinle.be/category/sedat-ucan-ilahileri/ linkten dinleyebilirsiniz.
Sitemizde yer alan sol menüde İlahi sanatçıları arasından istediğinizi seçebilir ve sadece o sanatçıya ait ilahileri bir sayfada görebilirsiniz.
Sitemizin sağ alt kısmında bulunan yorumlar kısmı ile son yorum yapılan ilahileri görebilir ve sizde ilahi için yorum yapabilir veya önceden yorum yapanlara cevap verebilirsiniz.
Bilgi paylaşımı için yorumlar kısmını kullanan ve bu kısma azami derecede önem veren ekibimiz sayesinde istekleriniz de kısa sürede yerine getirilmektedir.
Siz de aradığınız ilahiyi sitemizde yer alan arama kutucuğu ile arayabilir ve kolayca ulaşabilirsiniz. Şayet aradığınız ilahi sitemizde yer almıyorsa ücretsiz olarak iletişime geçerek istekte bulunabilirsiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder